Nyhed er fra 26-06-2019

Ny daginstitution ved Lyreskovskolen: Fem teams udpeget til at give tilbud

Byggeudvalget ved den nye daginstitution ved Lyreskovskolen i Bov har udpeget de fem teams, de ønsker, der skal komme med deres bud på, hvordan deres vision er for at skabe én sammenhængende daginstitution i området.

26
062019

Hvordan den kommende daginstitution ved Lyreskovskolen kommer til at se ud, er nu gået ind sin afgående fase. Aabenraa Kommune har nemlig udpeget de fem teams ud af de i alt 10 indkomne ansøgninger i prækvalifikationen, som skal give tilbud på den nye institution.

- Vi ønsker at give børnene i området de bedste forudsætninger for at kunne udfolde sig i et trygt og kreativt stimulerende miljø. Derfor er jeg spændt på at se, hvilke bud vi modtager efter sommerferien på udformningen af den nye, tidssvarende daginstitution ved Lyreskovskolen, der vil give personalet i institutionen de bedste forudsætninger for at udøve pædagogik af høj kvalitet, siger Kirsten Nørgård Christensen, formand for Børne- og Uddannelsesudvalget.

De udpeget fem teams, der kan give tilbud på daginstitutionen, er repræsenteret ved følgende totalrådgivere:

  • Arkitektfirmaet Pluskontoret, Aarhus
  • SKALA Arkitekter, Horsens
  • Arkitektfirmaet Transform, Aarhus
  • ZENI Arkitekter, Aabenraa
  • Arkitektfirmaet Mangor & Nagel, Roskilde

Den nye daginstitution planlægges ved ibrugtagningen at skulle rumme 150 børn fordelt på 30 vuggestuebørn, 120 børnehavebørn, heraf et antal børn med særlige behov.

Kontaktperson

Formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, Kirsten Nørgård Christensen, tlf.: 51 31 44 75; e-mail: knc@aabenraa.dk

Dagtilbudschef, Jacob Svarre Winther, tlf.: 40 25 72 18; e-mail: jsw@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96; e-mail: cbje@aabenraa.dk