Nyhed er fra 18-06-2014

Ny skoleleder på Lyreskovskolen i Bov

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat 50-årige Jon Sønderby som skoleleder på Lyreskovskolen i Bov-Padborg-Kruså fra 1. august. Han kommer fra en stilling som skoleleder i Esbjerg Kommune

18
062014

Jon Sønderby er uddannet lærer på Nørre Nissum Seminarium i 2005. Inden da havde han i en del år arbejdet inden for et helt andet fag, nemlig som uddannet radiomekaniker og elektroniktekniker.

Som lærer fik Jon Sønderby først job i Holstebro, siden i Esbjerg, hvor han i 2009 blev viceskoleleder på Rørkjær Skole i Esbjerg. I 2012 skiftede han job og blev skoleleder på Nordre Skole i Bramming.

- Jeg glæder mig meget til at være en del af den sammenlægning til Lyreskovskolen af skolerne i Bov, Padborg og Kruså, der skal ske i løbet af skoleåret 2014/15, og som skal ende med, at hele skolen flytter ind i de nye og meget spændende lokaler i Bov, siger Jon Sønderby.

Skolechef Lars Svenson glæder sig over, at der nu er fundet en ny leder til Lyreskovskolen, efter at den tidligere leder fratrådte for to måneder siden for at søge nye udfordringer. Lyreskovskolen er efter implementeringen af Aabenraa Kommunes nye skolestruktur en af kommunens tre største skoler.

- Vi er glade for at have fået ansat en erfaren leder, der efter sommerferien kan videreføre den fusionsproces der allerede er i gang på Lyreskovskolen, og som skal videreudvikles frem imod ibrugtagningen af den nye skolebygning i august 2015, siger Lars Svenson.

Jon Sønderby er født og opvokset i Gram og bor i dag i Aabenraa med sin hustru Kirsten og deres 3 børn.