Nyhed er fra 02-11-2015

Ny skoleleder på Tinglev Skole

Pia Diabelez bliver ny leder på Tinglev Skole efter Lars-Morten Egelund, der er gået på pension

02
112015

Det bliver 41-årige Pia Diabelez, der overtager lederposten på Tinglev Skole pr. 1. november. Pia Diabelez har været viceskoleleder samme sted siden 1. august sidste år.

Hun er lærer, uddannet fra Silkeborg Seminarium i 2000. Pia Diabelez har som lærer primært undervist i specialklasser samt i dansk i udskolingen. Et job som lærer i ADHD-klassen på Løgumkloster Skole ledte til stillingen som afdelingsleder for specialafdelingen på samme skole i perioden 2007-2010.

I februar 2010 kom Pia Diabelez til Tinglev Skole som leder for specialklasserækken. Og for godt et år siden, skiftede hun til stillingen som viceskoleleder.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at fortsætte det gode samarbejde med elever, forældre og medarbejdere på Tinglev Skole, siger Pia Diabelez.

- Jeg ser frem til at videreudvikle på alt det gode, vi allerede gør samt implementere nye tanker og ideer, så Tinglev Skole bliver et endnu bedre sted at være og lære. Sammen med bestyrelse og medarbejdere fortsætter det gode arbejde med at føre skolereformen ud i livet - det tager tid - men ved at sætte ambitiøse og langsigtede mål for skolen, kommer vi stille men sikkert i mål, vurderer Pia Diabelez, der lægger vægt på åbenhed og dialog.

Hun afløser Lars-Morten Egelund, der gik på pension med udgangen af oktober.

Pia Diabelez bor i Skærbæk sammen med Kim og med børnene Lærke, Anne-Sophie og Mathias på 9, 15 og 17 år. I fritiden bruger hun meget tid i hallen sammen med ungerne.