Nyhed er fra 27-11-2018

Ny skoleleder til Fjordskolen: Brænder for børn med særlige behov

1. januar 2019 tiltræder Jens Boddum som ny skoleleder på Fjordskolen. Han kommer med masser af ledererfaring og ser frem til at arbejde med børn med særlige behov, som Fjordskolen er sat i verden for at møde. Det er en gruppe, som Jens Boddum altid har brændt for.

27
112018

Jens Boddum. Det er navnet på Fjordskolens nye skoleleder fra 1. januar 2019, hvilket glæder Aabenraa Kommunes skolechef, Lars Borst Hansen.

- Jeg kender Jens som skoleleder og er sikker på, at han er den helt rigtige til at overtage jobbet som skoleleder på Fjordskolen, siger Lars Borst Hansen.

43-årige Jens Boddum, som bor ved Padborg, kommer med en baggrund som skoleleder på Bylderup Skole i de sidste tre år, og før det var han efterskoleforstander i 10 år, hvor de første år var på en specialefterskole.

- Jeg brænder for at arbejde med børn med særlige behov og har i mine år på Bylderup Skole lavet mange tiltag for netop den gruppe af elever, mens jeg tidligere har været forstander på en efterskole med fokus på inklusionsbørn, siger Jens Boddum og uddyber:

- Derfor var det også det, der fik mig til at sige ja til jobbet, fordi det er på fuld tid, at jeg skal være med til at gøre en særlig indsats overfor de elever. Jeg ved, at vi kan tilbyde disse børn en masse, og det vil jeg gerne være en del af sammen med elever, forældre og de ansatte.

Jon Venzel Sønderby, der siden 1. september har været konstitueret skoleleder på Fjordskolen, vender tilbage som skoleleder på Lyreskovskolen 1. januar 2019.

Arbejdet med at finde en ny skoleleder til Bylderup Skole er samtidig gået i gang.

Kontaktperson

Skolechef, Lars Borst Hansen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: labh@aabenraa.dk

Ny skoleleder Fjordskolen, Jens Boddum, tlf.: 20 52 85 21; e-mail: jgb@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk