Nyhed er fra 15-09-2021

Nyt dialogforum i Aabenraa Kommune skal give socialt udsatte borgere en stemme

Dialogforum for udsatte er etableret under Social- og Sundhedsudvalget og skal være med til at sikre, at udsatte borgere kan få indflydelse på Aabenraa Kommunes tilbud til socialt udsatte borgere.

15
092021

Første møde foregik på Den Blå Oase til en drøftelse af Aabenraa Kommunes tilbud for socialt udsatte.

- Vi havde et meget godt første møde i det nye Dialogforum. Vi fik drøftet en række temaer, som alle blev løftet af mødedeltagerne, som netop er det, der fylder blandt de socialt udsatte i Aabenraa Kommune lige nu, siger formand for Social- og Sundhedsudvalget, Karsten Meyer Olesen.

På det første møde blev der blandt andet talt om Aabenraa Kommunes modtagelse af socialt udsatte, et konkret forslag om et udslusningshus for udsatte samt tilgængelighed for de socialt udsatte, der også er dårligt gående.

- Jeg håber, at vi med det nye Dialogforum kan få sat fingeren på de konkrete udfordringer, som vores socialt udsatte borgere står i. Overordnet set er målsætningen, at vi kan forbedre den indsats, vi allerede gør for netop den målgruppe. Og jeg håber og tror på, at vi med dialog kan være med til at gøre hverdagen nemmere for de socialt udsatte i Aabenraa Kommune.

Målgruppen for Dialogforum er en bred definition af socialt udsatte, og det er meningen, at møderne i Dialogforum skal skifte fra gang til gang. Social- og Sundhedsudvalget har godkendt, at Dialogforum afvikles til og med tredje kvartal 2023.

Kontaktperson

Formand Social- og Sundhedsudvalget, Karsten Meyer Olesen, tlf.: 29 13 32 92, e-mail: kmol@aabenraa.dk

Socialchef Aabenraa Kommune, Maja Kristine Gammelgaard, tlf.: 73 76 70 82; e-mail: mkga@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk