Nyhed er fra 25-04-2018

Nyt plejehjem som en del af fællesskabet i Tinglev

Når Aabenraa Kommune i løbet af de kommende år bygger et helt nyt plejehjem i Tinglev, får plejehjemmet en central placering i byen og skal være en naturlig del af det aktive hverdags- og byliv i Tinglev.

25
042018

- I Aabenraa Kommune ønsker vi i samarbejde med borgerne og det lokale forenings- og erhvervsliv at styrke mulighederne for at leve det gode hverdagsliv og gøre lokalområderne attraktive steder at bo. Vi vil styrke fællesskaber i byerne, så byernes unikke karakter dyrkes med borgerne som den centrale drivkraft. Derfor inviterer vi interesserede til at komme med deres bidrag til, hvordan et nyt plejehjem i Tinglev kan danne rammerne for det gode liv uanset alder, siger Thomas Andresen, Aabenraa Kommunes borgmester.

- Et af kendetegnene ved Tinglev er, ligesom mange andre byer i Aabenraa Kommune, et stærkt sammenhold, der bygger på fællesskab og et godt naboskab. Det skal vi bygge videre på, når vi nu går i gang med at skabe gode rammer for et nyt plejehjem i Tinglev. Et plejehjem, der først og fremmest er et hjem for beboerne. Et sted, hvor familie, venner og naboer har deres vante gang. Et sted, hvor der er en følelse af liv og fællesskab, som vi kender det fra f.eks. villakvarteret, forklarer Karsten Meyer Olesen, formand for social- og sundhedsudvalget i Aabenraa Kommune.

For at de tanker og ønsker kan blive til virkelighed, inviterer Aabenraa Kommune nu alle interesserede til dialogmøde. Et møde, hvor du kan komme med dit bidrag til, hvordan fremtidens plejehjem i Tinglev kan være et aktiv for borgerne i lokalområdet.

Aabenraa Kommune har afsat penge til byggeriet af et helt nyt plejehjem med en central placering i Tinglev By.

Hvor og hvornår
Dialogmødet foregår den 15. maj 2018 kl. 16.30 - 19.30 i Borgerhuset i Tinglev, Tinglev Midt 2, 6360 Tinglev. Der bliver serveret sandwich, kaffe og te.

Af hensyn til forplejning er det nødvendigt med tilmelding senest den 8. maj 2018 på ahe@aabenraa.dk eller 73 76 76 04.