Nyhed er fra 25-01-2017

Nytårstræf for kultur- og fritidslivet

Der er nytårstræf for kommunens kultur- og fritidsforeninger, institutioner og aktører tirsdag 31. januar på rådhuset i Aabenraa. Her uddeles Kultur- og Fritidsudvalgets pris 2017

25
012017

Kultur- og Fritidsudvalget i Aabenraa Kommune har traditionen tro inviteret alle kultur- og fritidsforeninger og udvalgets øvrige samarbejdspartnere til nytårstræf på rådhuset.

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Hans Phillip Tietje vil gøre status for 2016 og fortælle om planerne for 2017.

- Kultur og Fritidsudvalgets vision er at skabe Sund Vækst gennem glæde, indsigt og livskvalitet. De tre begreber kendetegner deltagerne ved vores nytårstræf. Det er en festlig anledning, hvor vi ser tilbage, men ikke mindst ser frem til det rige idræts- og kulturliv, der vil være i kommunen i 2017. Her skal vi bl.a. have indviet Arena Aabenraa, skabt samspil mellem kultur og fritidslivet og Den Åbne Skole samt arbejde med udviklingen af Frøslevlejren som fyrtårn i regionen, fortæller Hans Philip Tietje.

Som noget nyt kan de tilmeldte deltagere droppe ind allerede fra kl. 16, hvor medarbejdere, Fritidsrådet og Kulturelt Samråd tager imod spørgsmål, ønsker og forslag som f.eks.: Hvad er der i grejbanken, hvordan kommer vi med i Den Åbne Skole, hvordan lægger vi vores arrangement på Kultunaut, og hvilke finesser er der i Conventus?

Kultur- og Fritidsudvalgets pris 2017
Ved nytårstræffet uddeles Kultur- og Fritidsudvalgets pris 2017. Det er de nedsatte råd under Kultur- og Fritidsområdet, der har indstillet kandidater til prisen. Formålet med prisen er at påskønne initiativer eller aktiviteter af usædvanlig eller særlig karakter inden for kultur- og fritidsområdet.

Nytårstræffet foregår tirsdag 31. januar kl. 17 i byrådssalen på rådhuset, Skelbækvej 2, 6200 Aabenraa.

Der er sendt invitationer til ca. 350 foreninger og institutioner.