Nyhed er fra 24-03-2017

Omkørsel ved Haderslevvej mellem Hoptrup og Genner

Tirsdag 28. marts starter Aabenraa Kommune et rørarbejde på Haderslevvej. Det betyder omkørsel for trafikanter på strækningen mellem Hoptrup og Genner og længere køretid.

24
032017

Trafikanter må beregne længere køretid på strækningen mellem Hoptrup og Genner, når Aabenraa Kommune fra 28. marts reparerer en rørføring på Haderslevvej lige nord for Genner.

Trafikanter, der skal mod syd, skal i stedet køre af i Hoptrup og ned over Diernæs, Sønderballe, Sønderballe Strand for igen ved Genner at komme ud på Haderslevvej. På samme måde skal trafikanter, der kører mod nord, køre af ved Genner og ud på Haderselvvej igen ved Hoptrup.

Der er også mulighed for at benytte motorvej E 45 ved i sydgående retning at benytte tilkørsel 69 ved Skovby og igen køre af ved afkørsel 70 ved Bodum eller fortsætte til afkørsel 71, der går syd om Aabenraa. Kører man mod nord, kan man på samme måde benytte tilkørsel 70 eller 71 og køre af igen ved afkørsel 69.

- Rørarbejdet vil desværre genere bilister og andre trafikanter i en periode. Vi opfordrer til, at man tager hjemmefra i god tid og væbner sig med en smule tålmodighed siger, temaleder i Drift og Anlæg Peter Kierkegaard.

Det forventes at arbejdet vil stå på i 8-10 arbejdsdage. Der bliver opsat skilte, som guider trafikanter på rette vej til omkørslen.

Rørarbejdet foregår i en dybde af 7 m under kørebane. Derfor er det umuligt at få trafikken til at komme igennem på stedet. Reparationen er nødvendig for at vejen ikke går yderligere i stykker.

Arbejdet udføres af entreprenør Arkil A/S Sønderborg.

Se omkørslen på kort