Nyhed er fra 10-10-2019

Personalechef bliver ny social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune

Karen Storgaard Larsen, nuværende personalechef i Aabenraa Kommune, bliver Aabenraa Kommunes social- og sundhedsdirektør fra 1. november, har et enigt indstillingsudvalg indstillet, og Aabenraa Byråd godkendt.

10
102019

- Jeg har i de sidste 2,5 år lært Aabenraa Kommune at kende som et godt sted at arbejde og være. Og jeg ved, at Social & Sundhed har dedikerede medarbejdere, der vil det bedste for kommunens borgere. Jeg glæder mig til som direktør at stille mig i spidsen for, at der er en høj kvalitet i den velfærd, der bliver leveret til kommunens borgere.

Sådan lyder det fra Aabenraa Kommunes nye social- og sundhedsdirektør, 41-årige Karen Storgaard Larsen, og nuværende personalechef samme sted. Hun har tidligere arbejdet som HR-chef i Region Syddanmark på psykiatriområdet samt været ansat i personaleafdelingen i Fredericia Kommune.

- Jeg kender Karen som en faglig og dygtig personalechef, der har stærke værdier, som Aabenraa Kommune vil få gavn af med hende som ny social- og sundhedsdirektør. Jeg glæder mig til fortsat at arbejde sammen med Karen, som ved, at hun arbejder i en velfungerende kommune, hvor projekter bliver til virkelighed hos vores borgere, siger borgmester Thomas Andresen.

Karen Storgaard Larsen, der er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, kommer til at arbejde som direktør i en veldreven kommune, der er inde i en positiv udvikling.

- Jeg ser frem til at arbejde sammen med Karen, der kommer med en viden, som kan være med til at understøtte den retning, vi har sat i Aabenraa Kommune på social- og sundhedsområdet, siger formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Karsten Meyer Olesen, og uddyber:

- Hun vil helt sikkert udfordre udvalget på den gode måde, så vi bliver klogere, men samtidig vil vi som et erfarent formandskab give hende den ballast, hun har brug for i sit nye job.

I alt var der 13 ansøgere til stillingen som social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, og i indstillingsudvalget var der ingen tvivl om, at den bedst egnede kandidat til direktørposten var Karen Storgaard Larsen.

- Karen fik på den mest overbevisende måde til samtalerne vist, hvordan hun kan bringe sine værdier og erfaringer samt ledelseskvaliteter i spil. Det var derfor et enigt indstillingsudvalg, der pegede på Karen som ny direktør, og som byrådet onsdag aften godkendte, siger kommunaldirektør Tom Ahmt.

41-årige Karen Storgaard Larsen bor til dagligt i Kolding med sin mand, Ole, og tre børn.

Kontaktperson

Borgmester, Thomas Andresen (V), tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Formand for Social- og Sundhedsudvalget, Karsten Meyer Olesen (S), tlf.: 29 13 32 92; e-mail: kmol@aabenraa.dk

Kommunaldirektør, Tom Ahmt, tlf.: 28 99 31 11; ahmt@aabenraa.dk

Ny social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96, e-mail: cbje@aabenraa.dk