Nyhed er fra 13-03-2014

Rejsegilde for udvidelsen af Kongehøj-klinikken

Vinteren har været mild og den kombinerede udbygning og ombygning af tandklinikken ved Kongehøjskolen skrider derfor hurtigt frem.

13
032014

Det går faktisk så stærkt, at der allerede fredag holdes rejsegilde for byggeriet, der forventes at stå færdig i slutningen af august og koster 5,75 millioner kroner.

Markeringen finder sted fredag den 14. marts klokken 13.00 på Tøndervej 90 i Aabenraa, hvor formand for Social- og Sundhedsudvalget i Aabenraa Kommune, Povl Kylling Petersen og teamleder for team-midt i Tandplejen Thomas Nissen vil give den nye bygning og de fremmødte et par ord med på vejen.

Bedre forhold
Udbygningen af den nye klinik er led i en større omstrukturering af Tandplejen i Aabenraa Kommune.

Når den nye klinik står færdig om fem måneder lukkes tandklinikken på Kongehøjskolens afdeling på Ladegårdsvej i Aabenraa, og de elever, der tidligere er blevet behandlet der, skal nu have tænderne kigget efter på Tøndervej i stedet.

- Udbygningen af klinikken betyder, at Tandplejen i Aabenraa Kommune får bedre vilkår. Klinikken vil have nye og moderne faciliteter blandt andet en speciel lift til behandling af handicappede, fortæller Povl Kylling Petersen.

Thomas Nissen, der er leder af team-midt i Tandplejen, som den nye klinik hører under, ser frem til at tage den nye klinik i brug.

- Vi glæder os over de forbedrede muligheder, vi får, når vi skal behandle handicappede i klinikken, men også over, at vi som personale får nye omklædningsfaciliteter og et nyt personalerum, siger Thomas Nissen

Fakta om byggeriet
Der tilbygges i alt 304 m² i en etage, tilbygningen indeholder blandt andet fem klinikker samt et personalerum.

I den eksisterende klinik ombygges cirka 160 m², ombygningen involverer venteværelse, toiletter, reception med videre.

Den samlede bevilling til tilbygning og ombygning er på 5,75 millioner kroner, og det forventes, at den ny klinik er færdigbygget i slutningen af august 2014.

Byggeriet er udbudt som en del af den igangværende udbygning af Kongehøjskolen. Det er Aarhus-firmaet Arkitema, der er rådgiver på projektet. Entreprenørvirksomheden Kjæhr og Trillingsgaard udfører arbejdet.