Nyhed er fra 11-04-2014

Rejsegilde på Kongehøjskolen

Byggeriet på Kongehøjskolen i Aabenraa skrider planmæssigt frem. Der er rejsegilde fredag 25. april kl. 11, hvor borgmester Thomas Andresen holder tale.

11
042014

Arbejdet med at bygge om og til på Kongehøjskolen i Aabenraa gik i gang i oktober 2013 og forventes afsluttet i løbet af oktober i år. Der bygges på begge sider af Vestvejen, altså på Tøndervej og på Dronning Margrethes Vej.

Rejsegildets første og mere officielle del holdes på Tøndervej kl. 11. En time senere, kl. 12, er der separat rejsegilde på Dronning Margrethes Vej-afdelingen. Borgmester Thomas Andresen deltager og holder tale ved første del på Tøndervej.

Når al om- og nybygning er færdig, skal afdelingen på Tøndervej rumme de mellemste og ældste klassetrin, mens indskoling og SFO skal have deres daglige gang i bygningerne på Dronning Margrethes Vej.

De yngste elever får direkte adgang til en multisal og en stor multihal med muligheder for nye fysiske og læringsmæssige aktiviteter. Såvel multisal som multihal bliver tilgængelige for alle borgere.