Nyhed er fra 16-06-2016

Rejsegilde på Multiarena Aabenraa

Tirsdag 28. juni er der rejsegilde på den nye multiarena og foyer i Aabenraa, som sammen med det eksisterende svømme- og idrætscenter vil skabe nye rammer for masser af aktiviteter indenfor bredde- og eliteidræt

16
062016

Byggeriet af den nye Multiarena Aabenraa er godt i gang og forventes at stå færdig i det tidlige forår 2017. Tirsdag 28. juni markeres en milepæl i byggeriet, når der er rejsegilde for håndværkerne og andre inviterede.

- For godt et halvt år siden tog vi første spadestik til opførelsen af Multiarena Aabenraa. Jeg glæder mig over, at vi nu har nået endnu en milepæl i byggeriet af en af hjørnestenene i vores bestræbelser på at gøre Aabenraa Kommune til et endnu bedre sted at bo og leve et sundt liv. Multiarena Aabenraa bliver et kraftcenter med inspirerende og nytænkende rammer til at udøve idræt og bevægelse, pointerer borgmester Thomas Andresen.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Tim Wulff benytter rejsegildet til at stoppe op og se tilbage på alle de kræfter, der har gjort byggeriet af den nye multiarena muligt:

- Ved rejsegildet er det bygningerne og håndværkerne, vi fejrer. Forud er der foregået et stort forberedelsesarbejde og planlægning med mange involverede foreninger, skoler, uddannelsesinstitutioner og enkeltpersoner, som alle har bidraget med ideer til, hvordan vi kan få de bedste og mest optimale rammer inden for den økonomi, vi har til rådighed. Det vi jeg gerne takke for, påpeger udvalgsformanden.

Rejsegildet
Ved rejsegildet vil der være taler af borgmester Thomas Andresen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget Tim Wulff, totalrådgiver Søren Madsen fra GGP Arkitekter APS i Aarhus samt adm. direktør Keld Rasmussen fra entreprenørfirmaet Nisgaard + Christoffersen A/S.

Ud over håndværkere, arkitekter og rådgivere er naboer og repræsentanter for foreningslivet og Aabenraa Kommune inviteret til rejsegildet. Efter talerne er Aabenraa Kommune vært ved pølser, øl og sodavand.

FAKTA
Byggeriet koster 81 mio. kr. Den ny multiarena fylder ca. 12.900 kvadratmeter. Heraf udgør de nye bygninger ca. 5.600 kvadratmeter.

Multiarenaen kommer til at bestå af en dobbelthal med plads til ca. 1.800 tilskuere til f.eks. store håndboldkampe. Der vil være fleksible lokaler, som både kan anvendes til aktiviteter, møder og større arrangementer. Ligeledes kommer der en foyer og et caféområde med tumlehuler, flexsale og hyggekroge.