Nyhed er fra 26-08-2019

Skibbroen spærret syd for Skibbrogade og nord for Møllemærsk

Arkil udfører fra onsdag 28. august 2019 til 19. september 2019 et kloakeringssarbejde på Skibbroen/ldv. 519-rute 170 syd for Skibbrogade og nord for Møllemærsk grundet ledningsbrud. Trafikanter kommer på en længere omkørsel og må påregne længere køretid. Cyklister og fodgængere kan færdes på vestlige fortov.

26
082019

Trafikanter må beregne længere køretid, når Arkil fra 28. august til 19. september 2019 udfører reparation af en kloakledning på Skibbroen imellem Skibbrogade og Møllemærsk.

Trafikanter, der skal mod syd, skal i stedet køre ad Løgumklostervej og fortsætte til krydset for at svinge til venstre af Vestvejen. Der fortsættes til man i krydset Vestvejen/Tøndervej kører til venstre på Tøndervej til kryds Tøndervej/Kystvejen. Drej ud på Kystvejen og fortsæt på rute 170.

På samme måde skal trafikanter, der kører mod nord, køre til venstre ad Tøndervej til højre op ad Vestvejen for derefter at tage til højre af Løgumklostervej og til slut i krydset atter svinge til venstre for så at befinde sig på Haderslevvej rute 170.

Der er også mulighed nordfra for at køre af i Bodum ad Bodum Bygade til Rise Hjarup videre til rundkørslen ved Ribevej v/Rødekro. Derefter køres ad ruten Ribevej, Løgumklostervej, Vestvejen, Rugkobbel og derved syd om Aabenraa.

Man kan ligeledes køre nordpå ved at køre af Rugkobbel, Vestvejen svinge til venstre af Løgumklostervej, fortsætte til Ribevej for i rundkørslen ved Rødekro at køre ad Bodumvej og fortsætte til Haderslevvej.

Der er også mulighed for at benytte motorvej E 45 ved i sydgående retning at benytte tilkørsel 70 ved Bodum og fortsætte til afkørsel 71, der går syd om Aabenraa. Kører man mod nord, kan man på samme måde benytte tilkørsel 71 og køre af igen ved afkørsel 70.

Ledningsarbejdet vil desværre genere trafikanter i perioden. Trafikanter opfordres til at tage hjemmefra i god tid og væbne sig med tålmodighed.

Da arbejdet i området er omfattende må det påregnes, at entreprenør arbejder i weekenden.

Det forventes, at arbejdet vil stå på i tre uger. Der bliver opsat skilte, som guider trafikanter på rette vej til omkørslen.

Arbejdet udføres for Arwos af entreprenør Arkil A/S Sønderborg

Kontaktperson

Arkil: Kim Sivertsen, tlf.: 51 55 90 84; e-mail: ksi@arkil.dk

Arwos: Aage L. Jørgensen, tlf.: 24 96 41 50; e-mail: aljoe@arwos.dk

Vejtekniker Hanne Petersen, tlf.: 73 76 71 16; e-mail: hpe@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk