Nyhed er fra 17-01-2021

Smittetilfælde hjemsender 20 børn og fem ansatte fra Børnehuset Fladhøj

På grund af en positiv COVID-19-test hos et barn fra Børnehuset Fladhøj er 20 børn og fem medarbejdere hjemsendt, da de er defineret som nære kontakter.

17
012021

Efter sundhedsmyndighedernes anbefaling bliver 20 børn og fem medarbejdere fra Børnehuset Fladhøj hjemsendt som nærkontakter, efter at et barn har modtaget et positivt testsvar med COVID-19.

- Et barn fra Børnehuset Fladhøj er blevet smittet med COVID-19, derfor er forældre til børn, som er nærkontakter, blevet kontaktet, og de øvrige forældre har fået en generel information på intranetsystemet. Vi følger de retningslinjer, der er på området for nærkontakt, og vi har derfor hjemsendt de børn og ansatte, som er defineret som nærkontakt, siger Jacob Svarre Winter, der er dagtilbudschef i Aabenraa Kommune.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontaktperson

Dagtilbudschef Aabenraa Kommune, Jacob Svarre Winther, tlf.: 73 76 75 83; e-mail: jsw@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk