Nyhed er fra 21-12-2020

Smittetilfælde i Borgerservice: Fortsat adgang efter telefonisk kontakt

Aabenraa Kommunes borgerservice konstaterede fredag et positivt COVID-19 testsvar hos en medarbejder. En grundig opsporing og inddæmning blev straks iværksat, hvor yderligere to medarbejdere har modtaget et positivt testsvar. Borgerservice er åben for tidsbestilling ved kritiske situationer ved at ringe ind til borgerservice og få en aftale.

21
122020

Henover weekenden har Aabenraa Kommune kunne konstatere tre positive tilfælde af COVID-19 hos medarbejdere i borgerservice. Borgerservice blev delvist lukket fredag, da medarbejdere skulle selvisolere sig og testes, men Aabenraa Kommune er i stand til at bemande borgerservice i reduceret form.

- Lige så snart vi blev bekendte med, at der var smitte hos en medarbejder i fredags, aktiverede vi strategien for opsporing og test, hvilket har betydet, at vi har været og stadig er i dialog med relevante sundhedsmyndigheder. Borgerservice blev fredag delvist lukket for ikke akutte situationer, og medarbejdere, der var nærkontakt, har selvisoleret sig og har ladet sig teste, siger borgerservicechef Esben Krabbe Christiansen og fortsætter:

- Yderligere to medarbejdere er i weekenden konstateret smittet, mens andre medarbejdere allerede har modtaget et negativt svar, og derfor er der reduceret bemanding i borgerservice. Myndighederne har samtidig vurderet, at der ikke har været behov for smitteopsporing blandt borgere, der har været forbi borgerservice. Det har de vurderet, fordi alle retningslinjer om afstand, afspritning og værnemidler har været overholdt, og at der samtidig er plexiglas-afskærmning ved skrankerne.

Hvis man ønsker at bestille en tid i borgerservice inden jul, så skal man ringe på Aabenraa Kommunes hovednummer 73 76 76 76. Man skal også være opmærksom på, at det kun kan lade sig gøre såfremt, der er tale om akutte situationer.

Kontaktperson

Vicekommunaldirektør, Søren Lorenzen, tlf.: 23 72 03 11; slor@aabenraa.dk

Borgerservicechef, Esben Krabbe Christiansen, tlf.: 73 76 75 77; e-mail: ekc@abenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96, e-mail: cbje@aabenraa.dk