Nyhed er fra 26-02-2021

Testenheder til Løjt: 2.000 borgere kan testes uden tidsbestilling over to dage

Aabenraa Kommune modtager efter samarbejde med Region Syddanmark og Ambulance Syd to mobile testenheder 1.-2. marts – mandag og tirsdag – ved Løjt Hallen. Borgere kan blive testet via en PCR-test uden forudgående tidsbestilling.

26
022021

Udviklingen i antallet af smittede med COVID-19 i og omkring Løjt er faldende efter et smitteudbrud. Men for at sikre sig, at der ikke er uopdagede smittebobler, vil det både mandag og tirsdag i tidsrummet fra klokken 9-17 være muligt for borgere at lade sig teste ved Løjt Hallen.

- Selvom vi er tilfredse med det faldende smittetal, så vil vi gerne gøre vores for at sikre, at smitten er inddæmmet mest muligt. Derfor har vi aftalt med Region Syddanmark og Ambulance Syd, at der sendes to mobile testenheder til Løjt mandag og tirsdag, siger social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen, og fortsætter:

- Jeg vil derfor gerne opfordre borgerne til at benytte sig af muligheden for at kunne få foretaget en test uden tidsbestilling. Testkapaciteten er på 1.000 personer om dagen, så flest mulige kan lade sig teste.

Borgere, der ønsker at lade sig PCR-teste, skal blot møde op og følge anvisningerne ved Løjt Hallen – Løjt Skolegade 17 – hvor der indenfor vil være klargjort til test af alle på fem år eller derover. Det eneste, man skal huske, er sit sygesikringsbevis, bære mundbind samt at møde op i tidsrummet mellem klokken 9-17 mandag og tirsdag.

Kontaktperson

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk