Nyhed er fra 08-08-2014

Thomas Andresen blev fejret

Der var fyldt til sidste ståplads i byrådssalen på det tidligere rådhus i Storegade i Aabenraa fredag eftermiddag til borgmesterens reception.

08
082014

Byrådet havde inviteret repræsentanter for erhvervslivet, organisationer og andre samarbejdspartnere til borgmester Thomas Andresens 50 års fødselsdagsreception fredag eftermiddag, og det tilbud tog rigtigt mange imod. Det strømmede ind med folk, der ville lykønske byens borgmester.

Og uden for på trappen blev der serveret øl, pølser, kage og kaffe for alle forbipasserende, hvilket rigtigt mange tog imod og gav sig selv en pause i deres gøremål denne solskinsrige eftermiddag.

Borgmester Thomas Andresen havde på forhånd bedt alle, der ønskede at give ham en gave, om i stedet at skænke en donation til den velgørende organisation Et hjerte for alle. Det er en lokal organisation, som hvert år til jul samler penge ind til nogle af de familier i hele Aabenraa Kommune, som har så lille en indtægt, at de har svært ved at holde jul med julemad, knas og gaver.

Et hjerte for alle var også repræsenteret ved receptionen. Organisationen serverede rigtig flødeskumsmættet fødselsdagskage på trappestenen og havde i dagens anledning kørt juletoget frem. Borgmesteren tog den første tur i toget, og derefter kunne alle, der ville, få en tur op og ned ad gågaden.