Nyhed er fra 13-05-2014

Tinglev Skole får ny ledelse

Pr. 1. august begynder Lars-Morten Egelund som skoleleder på Tinglev Skole og Pia Diabelez bliver viceskoleleder.

13
052014

Aabenraa Kommune har pr 1. august ansat Lars-Morten Egelund som ny skoleleder på Tinglev Skole efter Lars Aagaard, som forlod jobbet 1. maj til fordel for en stilling som pædagogisk leder på BillundSkolen.

Samtidig med ansættelsen af den nye lederduo reduceres antallet af ledere på Tinglev Skole fra tre til to. Ledelsesopgaverne vil fremadrettet blive løst med afsæt i en flad ledelsesstruktur, hvor ledelsesteamet i størst muligt omfang løser opgaverne i fællesskab.

Lars-Morten Egelund, 60 år, kender allerede Tinglev Skole rigtig godt. Han kommer nemlig fra en stilling som afdelingsleder på Tinglev Skole, hvor han har været ansat siden 2004.

Han er læreruddannet fra Odense Seminarium i 1981, og i løbet af karrieren har han bl.a. været viceinspektør på Skamby Skole på Fyn og fritidsinspektør på Qasigiannguit i Grønland.

Lars-Morten Egelund, der er far til fire børn, bor i Hostrup ved Tønder sammen med Dorthe og sin yngste søn.

Pia Diabelez bliver ny viceskoleleder på Tinglev Skole. Hun har også et særdeles godt kendskab til den arbejdsplads, hun skal være med til at lede, idet hun har været afdelingsleder på skolen siden 2010.

Pia Diabelez er 39 år, uddannet fra Silkeborg Seminarium i 2001 og har siden da og indtil, hun kom til Tinglev Skole, arbejdet med børn i specialklasser og været afdelingsleder på Løgumkloster Kommuneskole.

Den nye viceskoleleder er mor til tre børn og bor i Skærbæk sammen med dem og med Kim.