Nyhed er fra 29-05-2020

To af Aabenraa Kommunes forvaltninger skifter navn

Fra 1. juni får to forvaltninger i Aabenraa Kommune nye navne, og der bliver justeret på fordelingen af ressourcer mellem de to forvaltninger.

29
052020

Børn og Kultur. Plan, Teknik & Miljø. Det er fra 1. juni de nye navne på to af Aabenraa Kommunes forvaltninger. De erstatter det tidligere Børn og Skole samt Kultur, Miljø & Erhverv.

Konkret bliver Aabenraa Kommunes kultur- og fritidsområde lagt under Børn og Skole-forvaltningen, som i samme omgang skifter navn til Børn og Kultur.

- Gennem de senere år har det været nødvendigt at tilføre midler til plan- og myndighedsområdet under Kultur, Miljø & Erhverv-forvaltningen. Store projekter i dele af forvaltningen gør, at der er brug for større ledelseskraft til de opgaver, siger kommunaldirektør Tom Ahmt og fortsætter:

- For at frigive den ledelseskraft er det besluttet, at kultur- og fritidsområdet flyttes til Børn og Skole-forvaltningen – både administrativt og politisk. I den forbindelse har vi ansat en kultur- og fritidschef. En ny stilling som også vil høre hjemme i den forvaltning, der pr. 1. juni hedder Børn og Kultur.

Den nye afdelingschef vil blive præsenteret i løbet af uge 23.

Medarbejderne på Aabenraa Kommunes kultur- og fritidsområde bliver kun flyttet organisatorisk. De vil fortsat have den arbejdsplads, de er vant til.

Plan, Teknik & Miljø vil fremover huse både den administrative og politiske del af Vækstudvalget for Land og By samt Teknik- og Miljøudvalget. Her bliver fokus i den kommende tid blandt andet på flere af de store anlæg- og planopgaver, som opfylder byrådets strategi for sund vækst.

- Jeg tror, at justeringen af organisationen vil understøtte den utroligt positive udvikling, Aabenraa Kommune er inde i i forhold til de fysiske rammer og en fremtidig udvikling på kulturområdet. Det er en god fordeling af vores ressourcer, og jeg er sikker på, at vi fastholder et højt administrativt niveau i fremtiden, siger Tom Ahmt.

Kontaktperson

Kommunaldirektør, Tom Ahmt, tlf.: 28 99 31 11; ahmt@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk