Nyhed er fra 24-02-2017

To direktører får forlænget deres ansættelser hos Aabenraa Kommune

Direktør for Børn og Skole Chriss Mailandt-Poulsen og direktør for Kultur, Miljø & Erhverv Stig W. Isaksen får begge nye åremålskontrakter med Aabenraa Kommune

24
022017

Økonomiudvalget har godkendt kommunaldirektørens indstilling om, at to direktører får forlænget deres ansættelser hos Aabenraa Kommune.

Byrådet blev orienteret om de nye ansættelsesaftaler på byrådsmødet 22. februar.

Chriss Mailandt-Poulsen får forlænget sin kontrakt til 31. december 2021. Han er direktør i Børn og Skole, der bl.a. har ansvaret for daginstitutioner, skoler, det specialiserede børneområde og PPR.

Stig W. Isaksen får forlænget sin kontrakt til 31. januar 2022. Han er direktør i Kultur, Miljø & Erhverv bl.a. med ansvaret for drift og anlæg, kultur og fritid, planlægning, natur og miljø, vækst og erhverv.

- Jeg er glad for, at vi kan forlænge kontrakterne med Chriss Mailandt-Poulsen og Stig W. Isaksen. De er med til at sørge for, at driften af Aabenraa Kommune kører sikkert videre bl.a. set i lyset af, at vi jo skal skifte kommunaldirektør i løbet af 2017. Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde, siger borgmester Thomas Andresen.