Nyhed er fra 17-05-2017

Tønder og Aabenraa samarbejder om løb for rigtige mænd

Onsdag den 24. maj mødes rigtige mænd fra Tønder og Aabenraa kommuner i Rødekro til en dyst på løb og holdsamarbejde.

17
052017

I samarbejde med Dansk Firmaidrætsforbund i Tønder og Rødekro Håndbold havde de to sønderjyske kommuner planlagt at arrangere hver sit løb som kulmination på den populære tv-serie Rigtige Mænd på DR. Her har seerne gennem nogle uger kunnet følge et hold håndværkeres seje anstrengelser for at styrke formen gennem motion og sund levevis.

I både Aabenraa og Tønder er der fra alle sider gjort en ihærdig indsats for at få lokale mænd til at tilmelde sig det lokale løb og det træningsfælleskab, der har fulgt tv-mændenes forberedelser. Resultatet er på nuværende tidspunkt 10 hold i Aabenraa og 7 i Tønder.

- Med dette antal synes vi, det giver mest mening at samarbejde om et fælles løb i stedet for to mindre løb i hver kommune. Derfor kommer rigtige mænd fra Aabenraa og Tønder til at dyste mod hinanden i Rødekro, oplyser sundhedskonsulent i Tønder Kommune, Louise Jensen.

Når valget faldt på Rødekro, hænger det bl.a. sammen med, at to af deltagerne på det populære tv-hold er fra Aabenraa Kommune. Desuden har Aabenraa flest hold tilmeldt.

Det er stadig muligt for alle mænd i Tønder og Aabenraa kommuner at tilmelde sig Rigtige Mænd Løbet i Rødekro. Tilmelding skal ske senest 21. maj via www.sportstiming.dk.

Søg på Rigtige Mænd Løbet og vælg Aabenraa som løbsby.

 

Fakta om Rigtige Mænd Løbet

Over hele landet afvikles der Rigtige Mænd Løb onsdag den 24. maj fra kl. 19. Løbet i Rødekro med deltagere fra Aabenraa og Tønder kommuner har start og mål ved Rødekrohallen.

Løbet er et holdløb med fire eller fem deltagere på hvert hold. Løbet gennemføres som et stjerneløb, hvor holdene undervejs skal løse syv forskellige teamopgaver.