Nyhed er fra 27-04-2017

Tom Ahmt bliver ny kommunaldirektør i Aabenraa Kommune

Aabenraa Byråd godkendte onsdag 26. april, at vicekommunaldirektør Tom Ahmt bliver ny kommunaldirektør i Aabenraa Kommune. Han tiltræder 1. juni

27
042017

47-årige Tom Ahmt har været vicekommunaldirektør i Aabenraa Kommune siden 2013, og var før da direktør i kommunen fra 2007.

- Det er en stor glæde for mig, at byrådet godkendte det enige ansættelsesudvalgs indstilling om at ansætte Tom Ahmt som kommunaldirektør. Med Tom i ansøgerfeltet havde vi en dygtig kandidat, som kan sikre kontinuitet i driften og udviklingen af Aabenraa Kommune, da han er meget kompetent og har været en del af organisationen siden kommunesammenlægningen, pointerer borgmester Thomas Andresen.

Tom Ahmt tager over efter Niels Johannesen, der har været kommunaldirektør siden 2007. Skiftet på kommunaldirektørposten sker 1. juni.

- Jeg glæder mig meget til at lede den fortsatte udvikling af Aabenraa Kommune. Især ser jeg frem til at være med til at realisere potentialet i vores vækststrategi Sund Vækst. Vi har den mission, at vi vil skabe det gode liv sammen med borgerne og ad den vej gøre det mere attraktivt at bo og drive virksomhed i vores kommune. Vi er allerede godt i gang, men de kommende år bliver afgørende for, at vi når vores mål, vurderer den kommende kommunaldirektør Tom Ahmt.

Der er velkomstreception for Tom Ahmt fredag 9. juni kl. 14 i byrådssalen på Aabenraa Rådhus.

Om Tom Ahmt
Tom Ahmt er oprindeligt fra Falster. Han er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og har suppleret sin uddannelse med flere lederuddannelser, bl.a. en Master.

I sit professionelle virke havde Tom Ahmt flere ansættelser bl.a. i Finansministeriet og på Rigshospitalet, inden han slog sig ned i Sønderjylland først med et job i Haderslev Kommune som viceøkonomichef.

I 2001 blev Tom Ahmt ansat i Sønderjyllands Amt som vicedirektør og avancerede i 2003 til økonomidirektør.

Ved kommunalreformen i 2007 blev Tom Ahmt direktør i den nye Aabenraa Kommune bl.a. med ansvar for IT og Udvikling. I 2009 blev han direktør for Staben og i 2013 fik han titlen vicekommunaldirektør, stadig med Staben som ansvarsområde, men udvidet med forvaltningen Jobcenter og Borgerservice.