Nyhed er fra 16-01-2021

Tre ansatte og syv elever hjemsendes fra Hærvejsskolen

En ansat med tilknytning til specialområdet på Hærvejsskolen er testet positiv med COVID-19, hvilket betyder, at yderligere to ansatte og syv elever hjemsendes.

16
012021

På grund af en positiv COVID-19-test hos ansat er vedkommende samt yderligere to ansatte og syv elever fra Hærvejsskolen hjemsendt.

- Vi har i dag fået meldingen om, at en ansat ved specialrækkerne på Hærvejsskolen er testet positiv for COVID-19. I samråd med sundhedsmyndighederne har vi efterfølgende defineret to ansatte og syv elever som nære kontakter. Disse hjemsendes og testes efter gældende retningslinjer, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontaktperson

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk