Nyhed er fra 25-10-2019

Varnæs Skoles nye skoleleder bliver 37-årige aabenraaer

Morten Gaardsvig Buchard, nuværende afdelingsleder på Fjordskolen, bliver fra 1. december ny skoleleder på Varnæs Skole.

25
102019

- Jeg vidste, at det var den vej, jeg ville gå, da muligheden bød sig. For Varnæs Skole har fået skabt et godt ry som et godt sted at være, og jeg vil gerne være med til at udvikle skolen sammen med både elever, forældre og ansatte.

Sådan lyder det fra Morten Gaardsvig Buchard, der 1. december bliver Varnæs Skoles nye skoleleder.

37-årige Morten Gaardsvig Buchard er opvokset i Aabenraa, hvor han også i dag bor med sin kone og to sønner. Han kommer med erfaring fra en række skoler i Aabenraa Kommune, senest som afdelingsleder på Fjordskolen, hvor han har været i 3,5 år.

- Elever, forældre og ansatte kan forvente, at jeg altid står til rådighed, da jeg ved, at det er vigtigt for at skabe den gode relation. Jeg er meget dialogskabende og samarbejdende, og jeg ser frem til, at vi i fællesskab fortsat skal være med at drive en god skole, som Varnæs Skole er, siger Morten Gaardsvig Buchard, der har arbejdet inden for skolevæsenet siden 2008.

Der var i alt 14 ansøgere til stillingen som den nye skoleleder på Varnæs Skole, og det var et enigt ansættelsesudvalg, der valgte Morten Gaardsvig Buchard som ny skoleleder.

- Morten kommer med et drive og de rette kompetencer til stillingen, derfor var vi ikke i tvivl om i ansættelsesudvalget, at det skulle være ham, så Varnæs Skole kan fortsætte den positive udvikling og fortsat være et godt sted at være elev samt at arbejde, siger Chriss Mailandt-Poulsen, direktør for Børn og Skole.

Kontaktperson

Direktør for Børn og Skole i Aabenraa Kommune, Chriss Mailandt-Poulsen, tlf.: 28 99 32 12; e-mail: cep@aabenraa.dk

Ny skoleleder Varnæs Skole, Morten Gaardsvig Buchard, tlf.: 51 51 12 14; e-mail: mgb@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96; e-mail: cbje@aabenraa.dk