Nyhed er fra 27-06-2019

Velkendt ansigt bliver Hærvejsskolens nye skoleleder

Pernille Bøtker Reschat overtager stafetten som ny skoleleder på Hærvejsskolen i Rødekro, efter hun siden 1. maj har været konstitueret skoleleder.

27
062019

Hærvejsskolens elever, forældre og ansatte kommer efter sommerferien til at sige goddag til en ny skoleleder. Det bliver dog en person, de kan genkende. Det er nemlig viceskoleleder, nuværende konstitueret skoleleder, Pernille Bøtker Reschat, som får posten.

- Jeg er meget glad for, at jeg har fået jobbet. Jeg ved nemlig, at det er god skole, jeg kommer til at stå i spidsen for, siger 59-årige Pernille Bøtker Reschat, der har arbejdet på skolen i 19 år, og fortsætter:

- Jeg kender skolen ud og ind, så jeg vil fortsat fokusere på fællesskabet og den høje faglighed. Det er en robust skole med gode elever og forældre, der gerne vil samarbejde – og nogle fagligt dygtige medarbejdere. Samtidig ser jeg frem til at kunne sætte mit præg på den spændende tid, skolen går ind, når den nuværende byggeproces er færdig i det nye år, og vi alle kommer ind i nye og forbedrede rammer.

Aabenraa Kommunes skolechef, Lars Borst Hansen, er meget glad for, at Pernille Bøtker Reschat får stillingen som ny skoleleder på Hærvejsskolen.

- Alle omkring skolen kender Pernille og ved, hvad hun står for. Derfor er jeg også tryg ved at give hende ansvaret, fordi hun er den rette til at fylde ud rollen som ny skoleleder, siger Lars Borst Hansen.

Kontaktperson

Skolechef, Lars Borst Hansen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: labh@aabenraa.dk

Ny skoleleder Hærvejsskolen, Pernille Bøtker Retschat, tlf.: 74 66 22 66; e-mail: pbr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96; e-mail: cbje@aabenraa.dk