Gå til hovedindhold

Nyheder

Aabenraa Kommune logo

Nyheder

273 resultater

Aabenraa Kommune satser på fremtidens PtX-industri

29. feb. 2024
Pressemeddelelse

Byrådet i Aabenraa Kommune vedtog onsdag et strategisk sats for at udnytte mulighederne i PtX-industrien. Konkret ansættes en Strategic Business Developer, der har fokus på netop denne satsning.

Stadig flere virksomheder i Aabenraa Kommune tager et socialt ansvar

22. feb. 2024
Pressemeddelelse

For sjette år i træk oplever Aabenraa Kommune en stigning i antallet af virksomheder, som får tildelt CSR-mærket Aabenraa. Med hele 117 virksomheder er der nu endnu flere, der påtager sig et socialt ansvar ved eksempelvis at give plads til udsatte borgere.

Betaling af fakturaer kan blive forsinket i marts måned

09. feb. 2024

Aabenraa Kommune opgraderer økonomi- og debitorsystemet i perioden 1. - 18. marts 2024.

Aabenraa Kommune får 4,5 millioner kroner til udvidelse af kapaciteten i den kommunale tandpleje

05. feb. 2024
Pressemeddelelse

Sundheds- og Indenrigsministeriet har i dag offentliggjort udmøntningen af 131 millioner kroner til den kommunale børne- og ungdomstandpleje. Aabenraa Kommune har fået tilsagn om 4,5 millioner kroner målrettet udvidelse af vederlagsfri tandpleje for 18-21-årige.

Bolderslev kåret til Årets Landsby 2024

03. feb. 2024
Pressemeddelelse

Lokale fællesskaber og frivillige kræfter, som sammen arbejder for et mere attraktivt lokalsamfund. Dette er nogle af årsagerne til, at Bolderslev i dag lørdag kunne glæde sig over at blive kåret som Årets Landsby 2024 i Aabenraa Kommune.

Aabenraa Kommune uddeler klimapris for anden gang

01. feb. 2024
Pressemeddelelse

Nu kan man igen indstille sin favorit til Aabenraa Kommunes klimapris, der uddeles for anden gang. Formålet med prisen er at hylde grønne initiativer, der inspirerer andre til at bidrage til den grønne omstilling.