Gå til hovedindhold

Nyheder

Aabenraa Kommune logo

Nyheder

279 resultater

Grønt hovedkontor sikrer lokal entreprenør Klimapris Aabenraa

30. apr. 2024
Pressemeddelelse

Bæredygtige tiltag i et nyt hovedkontor i Rødekro har været med til at sikre, at entreprenørvirksomheden CHR. Johannesen vinder Aabenraa Kommunes klimapris, som i år bliver uddelt for anden gang.

Partner Jobmatch skal få flere til at arbejde og bosætte sig i Aabenraa Kommune

26. apr. 2024
Pressemeddelelse

Aabenraa Kommune lancerer sammen med Business Aabenraa og Jobcenter Aabenraa Partner Jobmatch – et håndholdt koncept, der skal hjælpe kommunens virksomheder med at tiltrække de rette medarbejdere og samtidig få flere familier til at bosætte sig i kommunen.

Sønderborg Kommune og Aabenraa Kommune går sammen for at hjælpe omplacerede slagteriarbejdere

19. apr. 2024
Pressemeddelelse

På en trist baggrund har Danish Crown tilbudt slagteriarbejdere omplacering til blandt andet Blans i Sønderjylland. Derfor går Sønderborg Kommune og Aabenraa Kommune nu sammen for at sikre en god overgang for tilflyttere.

Afgørelse om skæve boliger i Aabenraa

19. apr. 2024
Pressemeddelelse

Social- og Boligstyrelsen har givet Aabenraa Kommune afslag på ansøgningen om at godkende seks boliger på Kirkepladsen i Aabenraa under mærkningsordningen Skæve Boliger. Ansøgningen er sendt for at søge tilskud om udgifterne til en social vicevært. Social- og Seniorudvalget i Aabenraa Kommune vil drøfte betydningen af afgørel...

Nyt bosted i Aabenraa Kommune indviet

03. apr. 2024
Pressemeddelelse

Et nyt botilbud, målrettet borgere med betydelige psykiske og fysiske udfordringer og omfattende funktionsevne nedsættelse, er blevet indviet i Mejerihaven i Felsted.

Franciska Clausens værker skal pryde nyt museum

20. mar. 2024
Pressemeddelelse

Fonden Franciska Clausens Samlinger og Museum Sønderjylland har underskrevet en aftale, der sikrer, at et nyt museum i Aabenraa får mere end 2.500 værker af Franciska Clausen. Aftalen er betinget af, at der opnås finansiering, byggetilladelse og aftale med entreprenør til nyt museum.